Uutiset

Skábmagovien lipunmyynti on alkanut!

Skábmagovat 2023 -festivaalin ennakkolippuja voi ostaa osoitteesta: https://www.tiketti.fi/skabmagovat-2023-sajos-inari-lippuja/87428

Skábmagovien ohjelmassa nähdään muun muassa Liselotte Wajstedtin useilla elokuvafestivaaleilla palkittu Tystnaden i Sápmi, Darlene Naponsen Stellar sekä ImagineNativessa lokakuussa palkittu Anstein Mikkelsenin ja Harry Johansenin Šaamšiǩ.

Lisäksi mukana ovat Australian AACTA Awardseissa ehdokkuuksia kahminut The Drover’s Wife: The Legend of Molly Johnson, Elle-Máijá Tailfeathersin tähdittämä Night Raiders, 50 vuotta täyttävä Saamelaisiltamat, juuri Sundanceenkin valittu Unborn Biru, nuoren polven maorikertojien kahdeksan elokuvaa, Suvi Westin Sámi Assimination sekä lukuisia muita loistavia elokuvia.

Ohjaajista festivaaleilla ovat paikalla mm. Darlene Naponse, Liselotte Wajstedt, Anstein Mikkelsen ja Harry Johansen sekä Suvi West. Myös ImagineNative-festivaalilta saapuu vieraita Skábmagoville, yhteistyössä ISFIn kanssa. Ja totta kai kohua herättäneen Saamelaisiltamat-ohjelman tekijät ovat myös mukana muistelemassa.

Skábmagovien nettisivut uudistuvat joulun jälkeen ja niiltä pääset lukemaan koko ohjelman, sekä lisätietoa elokuvista, näytöksistä, oheisohjelmasta ja vieraista.